• Haberler> > Defterdar’dan, Demiralay’a ziyaret

    Defterdar’dan, Demiralay’a ziyaret

    Defterdar’dan,  Demiralay’a ziyaret

    Defterdar Osman Koçaş ve Defterdarlık Birim Müdürleri, Memur – Sen Isparta Temsilciliğini ziyaret etti. Memur Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Geçtiğimiz ay Isparta’ya atanarak görevine başlayan ve Isparta’daki ilk günlerinde kendisini ziyaret eden Memur – Sen İl Temsilciliği yönetimine iade – i ziyarette bulunan Defterdar Osman Koçaş sendika yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu.

    Ziyarette bir konuşma yapan Defterdar Osman Koçaş, konuşmasında, tüm kurumlar, kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri olarak herkesin amacının Türkiye Cumhuriyetine ve onun vatandaşlarına hizmet olduğunu belirterek; “Göreve geldiğimde şahsıma yaptığınız hayırlı uğurlu olsun ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

    Defterdar Koçaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur – Sen il Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay da konuşmasında; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden  dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız. Sizlerin Ispata’da yapacağınız görev süresince şehrimize önemli katkılar sunacağınızdan şüphemiz yoktur” dedi.

    Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Defterdar Osman Koçaş, kendilerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Demiralay’a teşekkür ettiğini belirtti. (Haber Merkezi)

    Etiketler:
    • Yorum ekle

    Bu haberler ilginizi çekebilir!
    Yukarı Geri Ana Sayfa
    Etiketler