• Haberler> > “Çocuklarla Camide Bir Gün”  

    “Çocuklarla Camide Bir Gün”  

    “Çocuklarla Camide Bir Gün”  

     

    Isparta Müftülüğü tarafından “Çocuklarla Camide Bir Gün” projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

    Diyanet İşleri Başkanlığınca çocukların, inanç ve medeniyet değerleri ekseninde yetiştirilmesi-ne katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Çocuklarla Camide Bir Gün” projesi  Isparta Müftülüğü tarafından hayata geçirildi.

    Hacı Ali Gökgöz ve Bilal-i Habeşi Camilerinde öğrencilerin yoğun katılımı ile ikincisi ger-çekleştirilen programa; İl Müftüsü Vekili Seyit Böğet, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, Şube Mü-dürleri,  Murakıplar, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

    Programda konuşan İl Müftü Vekili Seyit Böğet, “Çocuklara Rabbimizi ve Peygamber Efen-dimizi tanıtmak, ibadet alışkanlığı kazandırmak güzel ahlak ile aşılamak anne, baba ve bizlerin görevidir. Bunun için Diyanet İşleri Başkanlığımız böyle güzel bir projeyi hayata geçirdi. Başta programda görev alan din görevlilerimize, size izin veren ailelerinize ve katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

    Sabah kahvaltısı ile başlayan programda yemek ikram edildi. Projeye katılan öğrenciler Kur’an-ı Kerim okudu ve hazırlandıkları konularda arkadaşlarına sunum yaptı. Program öğrencilerin yaptığı dua ve cemaatle kılınan namazla sona erdi. (Haber Merkezi)

    Etiketler:
    • Yorum ekle

    Bu haberler ilginizi çekebilir!
    Yukarı Geri Ana Sayfa
    Etiketler